ΕΤΑΙΡΕΙΑ

H UHANS HELLAS αποτελεί επίσημο διανομέα των προϊόντων της κατασκευάστριας εταιρείας UHANS στην Ελλάδα. Η εγγύηση που αναλαμβάνει η UHANS HELLAS αφορά συσκευές που έχουν εισαχθεί και μεταπωληθεί αποκλειστικά από την ίδια.

 

Η εταιρεία UHANS  ιδρύθηκε το 2010 έχοντας δεσμευθεί να φέρει μια αξεπέραστη εμπειρία στους χρήστες σε ολόκληρο το κόσμο.

Οι άνθρωποί μας στη UHANS (U-ers) είναι νέοι με ανοιχτό μυαλό και έχουν εμμονή με τη μετατροπή πρωτότυπων ιδεών  σε απτές αυθεντικές εμπειρίες από την αρχή μέχρι το τέλος από την παραγωγή μέχρι την προώθηση. Αυτοί οι άνθρωποί της είναι που καθορίζουν την εταιρεία.

Το να ανακαλύπτουμε τους καλύτερους τρόπους για να ενσωματώσουμε τεχνολογίες αιχμής στα προϊόντα μας  ήταν ανέκαθεν και θα είναι πάντα το πάθος μας. Φιλοδοξία μας είναι να είμαστε διαφορετικοί παράγοντας ποιοτικά και οικονομικά προσιτά τηλέφωνα με όμορφο σχεδιασμό. Δεν φτιάχνουμε απλά, τηλέφωνα σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ώστε να ταιριάξουν καλυτέρα στη καθημερινή χρήση σας.

H λέξη UHANS αρχίζει με το U και παραπέμπει σε σας (yoU) τους χρήστες των συσκευών μας. Βάζουμε τους πελάτες πάνω απ’ όλα, εσείς μας εμπνέεται να βελτιστοποιήσουμε αυτό που κάνουμε. To U είναι η UHANS, είναι ο καθένας από εσάς (yoU).

Η αγορά έχει γεμίσει από κακής ποιότητας προϊόντα, ποιότητα η οποία μάλιστα σπάνια συνοδεύεται με την προσιτή τιμή. Η UHANS έρχεται να το ανατρέψει αυτό. Κάνουμε διαφορετικά πράγματα και κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά, σωστά έτσι όπως πρέπει.

Δίνουμε ειδική σημασία στις ανάγκες των πελατών μας (oUr cUstomers) γι΄ αυτό η γραμμή παραγωγής μας έχει πέντε διαφορετικές κατευθύνσεις.

U, H, A, N, S είναι τα αρχικά αυτών των πέντε διαφορετικών κατευθύνσεων και κάθε μια έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, επιλογές, σχέδια και τιμή.

U for Unique (Μοναδικό)

Η σειρά U αποτελείται από υψηλών χαρακτηριστικών και προδιαγραφών συσκευές τονίζοντας ένα μοναδικό (Unique) γούστο το οποίο δεν υπάρχει σε άλλη συσκευή της αγοράς.

H for Huge (Τεράστιο)

H σειρά Η διαθέτει τεράστια (Ηuge) χωρητικότητα μπαταρίας, παρέχοντας εντυπωσιακά μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργείας από ότι το σύνηθες.

A for Affordable (Οικονομικό)

H σειρά Α αποτελείτε από προσιτές οικονομικά (Affordable) συσκευές με χαρακτηριστικά που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από πολύ ακριβότερες.

N for New (Νέο)

Συμβαδίζοντας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας η UHANS έχει ως στόχο η σειρά Ν να γίνει η ναυαρχίδα της εταιρείας.

S for Stylish (Κομψή)

Γίνετε μοντέρνοι με τη φρέσκια και κομψή (Stylish) σειρά S, για τα μάτια σας και όχι μόνο.